OVER DIONNE KATHLEEN

OH, HAAAIII…

Haaaiii, (zo zeg ik dus hoi op z’n Rotterdams) Ik ben Dionne Kathleen, maar ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Sinds 2012 ben ik moeder en ik maak daarnaast voltijd carrière bij de Brandweer. Al vanaf mijn studiejaren freelance ik al als bouwkundig ontwerper, maar in 2015 heb ik van mijn ontwerp passie een echt bedrijf ge-DIY’d. Namelijk een ontwerpbureau gericht op het ontwerpen van toffe woningen voor jonge, gezellige gezinnen!
Alsof dit alles nog niet genoeg is, houd ik mij tussen projecten in bezig met het ontwerpen van digitale en geprinte producten, zoals uitnodigingen, flyers, folders en visitekaarten.
Kortgezegd, ik ben een multi-getalenteerde vrouw die zich weigert neer te leggen bij één ambitie.

Maargoed, je wilt vast meer weten over DIONNEKATHLEEN.COM,  anders zou je hier niet zijn. Here it goes:
Ik ben gestart met bloggen omdat ik een uitlaatklep nodig had voor mijn drukke leven. Maar ook omdat ik andere ambitieuze mama’s wil inspireren en motiveren om hun drukke levensstijl gezellig en overzichtelijk te houden. dionne kathleen.com is hier het resultaat van.

Plannen en organiseren zijn vaardigheden die ik al bezat, maar ik heb ze moeten fine-tunen om te toe te kunnen geven aan al mijn interesses en om alle rollen dagelijks te kunnen vervullen. Hierdoor ben ik nog vaardiger geworden in het plannen en organiseren, en besefte ik dat ik er ook andere ambitieuze, multi-getalenteerde moeders mee wilde helpen.

Dionne Kathleen.com is hierdoor gegroeid van blog naar een platform dat handige resources biedt die jou ondersteunt bij het efficiënter maken van jouw day to day.

In de blog deel ik inspirerende en leerzame artikelen vol tips en tricks, en in de store kun je terecht voor handige producten en accessoires voor planning en organisatie. Kortom, Dionnekathleen.com biedt tools die jij kunt gebruiken om je day to day overzichtelijk, inzichtelijk en efficiënt te maken.

Ben jij een drukke, multi-gepassioneerde moeder die meer wil gaan leven vanuit jouw passie? Maar mis je de focus en het overzicht en de inzichten om dit waar te kunnen maken? Volg mij, we gaan er samen voor!

Ik ben een drukke moeder met meerdere talenten, uiteenlopende interesses, heel veel fantasie, grote dromen, creatieve vaardigheden en een gezonde dosis ambitie. Maar wat al deze eigenschappen zo bijzonder maakt, is dat ik er ook graag anderen mee help.

Als ik niet aan gave projecten werk, besteed ik 40 uur per week als Inspecteur Brandveiligheid bij de Brandweer. Mijn privé leven vindt plaats in Rotterdam, waar ik vaak op het internet surf, heel graag dans op keiharde Reggae muziek, zwarte koffie met een vleugje kaneel drink, en naar films en series over superhelden kijk.
Ik deel al mijn blijdschap met mijn knappe man en onze pracht kinderen.

...

Toen ik nog kind was, fantaseerde en ontwierp ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook graag korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) niet zulke lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken/verzinnen/ontwerpen, hoe je het ook wilt noemen.
Nu ik ouder en  wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp ik kleine vieringen. Maar, ik bedenk ook nieuwe manieren om mijn leven minder hectisch te maken. Daarnaast doe ik aan interieur styling voor kleine budgetten. En alsof dat niet genoeg is, “ontwerp” ik Zumba lessen.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik heb mijn studie zonder een tussenpauze vervolgd aan de TU te Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  door meerdere redenen niet af kunnen ronden. Het staat nog zeker op mijn bucket list!
Wil je meer weten over mijn studieachtergrond of werkervaring? Bekijk dan mijn Curriculum Vitae. Meer geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.

T-V-N (Toedels Voor Nu)

over dionne kathleen

Als jij alles uit jouw leven wilt halen en de beste versie van jezelf wilt zijn, dan ben je in goed gezelschap. Dat wil ik namelijk ook.