ÉÉN PLEK VOOR AL JE MAMA LIFESTYLE NEEDS

Studio Dionne Kathleen is dé online conceptstore voor toffe stationery, apparel, postkaarten en veel meer voor jouw mommy + co lifestyle!

DISCOVER THE CONCEPT

WEES DIE HIPPE MAMA + CO.

Brand je hele gezin met toffe apparel en unieke accessories!

SHOP THE COLLECTIONS

WEES DIE MAMA MET DE TOFFE WENSEN.

Laat je fam + friends weten dat je aan ze denkt met grappige, unieke en een tikkeltje sarcastische wenskaarten!

SHOP GREETINGCARDS

WEES EXTRA SPECIAAL MET JE AANDACHT.

Kom niet weer aanzetten met the basic and standard! Bij Studio Dionne Kathleen kun je terecht voor personalised en customized items!

START HERE

WEES ANDERS DAN DE REST.

Wil je helemaal boven the crowd uitsteken? Ik bied ook Custom-Made Design zodat jij binnen no-time een really unforgettable indruk kunt achterlaten!

REQUEST CUSTOM-MADE DESIGN

WEES SUPER GEORGANISEERD.

Ook de mama die hip en happening is, moet grip op haar leven en dat van haar gezin hebben. Met deze stationery collection doe je dit in jouw hippe momlife style!

SHOP STATIONERY
IT’S MY MISSION TO CREATE  AND CURATE THE MOST AWESOME DESIGNS FOR BUSY MOMMA’S WHO NEED THEIR PERSONALITY TO SHINE IN EVERY PART OF THEIR LIVES

CHECK OUT SOME OF MY CUSTOM WORK!

THESE MOMMA’S WENT BEFORE YOU…

  • 5 star review  Dionne gaat zeer professioneel te werk en onze samenwerking was dan ook werkelijk een feestje. Het openen van een e-mail voelt net als het uitpakken van een cadeautje. Na een goed gesprek over de wensen en wat vragen te hebben beantwoord gaat ze gelijk aan de slag. Je krijgt netjes een brand board met daarin uitleg over de kleuren en lettertypes en je hebt genoeg ruimte om eventuele aanpassingen te laten doen. Op naar meer mooie samenwerkingen.

    thumb Angie Hendrik
  • 5 star review  Top service! And love the design!

    thumb Zjourely Gerardusqa
  • 5 star review  Zeer tevreden over mijn geplaatste bestelling. De combinatie van een voorbeeld van wat ik wilde, Dionne's eigen inbreng en de tijd en liefde die ze neemt, hebben het perfecte resultaat geleverd. Dionne, nogmaals bedankt en verwacht nog meer opdrachten van mij.

    thumb Suzy Aniceta

WANNA BE AWESOME TOO? LET’S CONNECT!


PREFER HUMAN CONTACT?

CALL 0619937757