HI IK BEN DI.

Een Godloving, Unpretending Multipotential Mom met een Dirty Mouth. Meaning: God komt eerst, ik doe niet (meer) alsof, ik heb meer interesses dan dat ik er de tijd voor heb en mijn taalgebruik is vaak niet geschikt voor mijn kids.
Nice to meet you! Wil je me beter kennen? Check mijn about page!

ABOUT

IK BLOG.

Omdat ik weet dat ik iets te delen heb met mama's die aan het verdrinken zijn in hun momlife. Het leven met onredzame huisgenoten en een husband is heavy! Gooi daar nog de social- en community pressure bovenop en je hebt het perfecte recept voor een burn-out! In comes Di; ik ga je niet vertellen dat het leven easy is. Wat ik wel doe is mijn unpretending toughts met je delen om je te helpen, te laten lachen en te laten weten dat je niet alleen bent in deze shizzle we call life.

TO MY BLOG

IK ONTWERP.

Graphics en verkoop merchandise. Studio by Dionne Kathleen is dé online conceptstore voor de busy unpretending mom die haar persoonlijkheid wil laten shinen. Benieuwd wat ik allemaal bied? Check mijn studio! Je kunt er terecht voor, custom-made, pre-made en personalised design.

VISIT THE STUDIO

IK HEB FREEBIES.

Want wie houdt er niet van Free Shizzle? Af en toe ben ik in zo'n bui waarbij ik eigen ontwerpen en printables gratis en voor niets weggeef. Wil je weten wat er allemaal tussen staat? Check de freebies page!

YES PLEASE!

 …Ik ben niet die mama die jou gaat vertellen dat het leven niet heavy is, want laten we eerlijk zijn, Momlife Can Suck!…

LATEST UNPRETENDING TOUGHTS!

WANT MORE? LET ME SLIDE IN YOUR INBOX

privacy policy