about hello

IK BEN DIONNE,
ONTWERPER, CARRIÈREVROUW, SOMETIME BLOGGER, MOEDER

En ik luister ook als je Di, Bay, of Mama zegt.

About Me | Ik ben een Caribische vrouw geboren in de 1980’s en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. In m’n 9 to 5 maak ik carrière als bouwinspecteur bij de gemeente, en als ik nog tijd over heb, geef ik Zumbalessen.  Oh ja, ik ben ook een tikkeltje sarcastisch..

About My Biz | In 2015 besloot ik, naast mijn carrière, écht iets te gaan doen met mijn passie en skills. Ik stopte met freelancen en startte mijn ontwerpbureau!

Met de officiële onderneming werd mijn leven een stuk voller. Ik moest constant hollen om grip te krijgen op mijn momlife, careerlife en bosslife. Om niet bij het ontbijt al aan de wijn te lurken,  begon ik te bloggen over het leven van een mama met meerdere skills en ambities.

Studio Dionne Kathleen is daar de uitkomst van. Een multidisciplinair ontwerpstudio én lifestyle blog voor drukke, maar coole mama’s die graag hun personality laten shinen.

Basically | Ik ben een funky mama vol skills en ambitie. Wanneer ik niet aan Awesome Projecten werk, zit ik op Pinterest of de Bijbelapp. Super Hero movies en series maken me blij,  en Reggae en Zouk doen mijn heupen vanzelf swingen. Al mijn successen en Big Smiles deel ik met mijn hubby en onze drie monstertjes.

>> There's some more, if you're interested...

Toen ik nog kind was, fantaseerde ik veel en designde ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook vaak korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) totaal niet lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken, verzinnen, ontwerpen, of hoe je het ook noemen wilt.

Nu ik ouder en wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp en bedenk ik nog steeds van alles en nog wat.

Zo werk ik aan tools voor planning en organisatie, help ik anderen graag met de styling van hun parties, bedenk ik nieuwe danspasjes (voor als ik ooit vaker Zumba ga geven) en gooi ik om de zoveel tijd het interieur van ons huis om. Waar ik ook mee bezig ben, creativiteit staat op nummer 1.

STUDIE

In 2008 ben ik afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik ben daarna zonder tussenpauze doorgegaan aan de TU in Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  nog niet afgerond, maar het staat écht nog op mijn bucket list! (eerst even winnen in de mom life)

Geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.


close


about my skillset

Autodesk Autocad 95%
Adobe InDesign 85%
Adobe Illustrator 75%
Adobe Photoshop 60%

about my mission

IT’S MY MISSION TO CREATE THE MOST AWESOME DESIGNS FOR BUSY MOMMA’S WHO NEED THEIR PERSONALITY TO SHINE IN EVERY PART OF THEIR LIVES

fun facts

high five

NOW YOU KNOW MORE ABOUT ME, SO WE’RE OFFICIALLY FRIENDS! LET’S SHAKE HANDS AND CREATE SOMETHING AWESOME TOGETHER!
close