Hi, Ik ben Di.

Maar ik luister ook als je Dionne, Deeds of Mevrouw Muskus zegt.

Ik ben een Godloving, Unpretending Multipotential Mom met een Dirty Mouth. Meaning: God komt eerst, ik doe niet (meer) alsof, ik heb meer interesses dan dat ik er de tijd voor heb en mijn taalgebruik is vaak niet geschikt voor mijn kids.
Ergens in de 80’s ben ik geboren op Curaçao, begin 2000 werd ik Bouwkundige en in 2012 kreeg ik de titel mama.

In m’n 9 to 5 werk ik als bouwinspecteur. Buiten die 9 to 5 om, probeer ik het leven met kids te surviven, maak ik ruimte voor al mijn interesses, run ik een side hustle en schrijf ik blogs voor struggling mama’s.

Wanneer ik niet aan Awesome Projecten of Posts werk, gebruik ik de Bijbelapp, chill ik op Netflix of  lees ik cheesy romantic thrillers.

Super Hero movies are my best kind of movies,  en mijn Spotify Account heeft een identity crisis vol 80’s Pop, Reggae en Retro-Zouk. Waarom ik mezelf een Unpretending Mom noem, leg ik hier uit.

And last but not least,  al mijn Ups en Downs deel ik met mr. Husband en onze drie terrors.

I’M SKILLED AT…

Planning + Organizing 99%
Architectural Design 94%
Graphic Design 85%
Creative Writing 75%

RANDOM FACTS ABOUT ME

Ik wist niet dat deze>> 😂 emoji soooo 2014's was. Maar, Whatever Gen-Z, that Shiz is my go to moji!

Ik had geen money om te investeren in deze site, dus heb ik het zelf gebouwd. 😏 Trots-momentje.

Outlander van Starz is so hot! Ik heb die shizzle al 8 keer gezien. Historische fictie is niet mijn ding, maar OMG deze!

Ik snap die hele verse bonen koffie lifestyle niet, lust eigenlijk alleen maar oploskoffie van Douwe Egberts. En dan super black met een vleugje kaneel... 😖 I know...

Mijn kledingkast zit vol met zwarte kleding. Als er iets van kleur tussen zit, dan heb ik dat voor 100% van een ander gekregen. I'm style-less like that.

Bij het bedenken van de namen van mijn kids, 'schreeuwde' ik die namen achter elkaar, weet je wel, zoals wanneer je tegen ze schreeuwt omdat ze zich als etterbakken gedragen? Why? Om te kijken of het samen wel goed bij elkaar paste. 😂

I’M INTERESTED IN

  • Parenting
  • Anything Design
  • Geeky Science
  • Remodeling
  • Entrepeneurship

I’m not the one to tell you that momlife is easy. ‘Cause, let’s be honest. It Really Can Suck!

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik weet dat ik iets te delen heb met mama’s die aan het verdrinken zijn in hun momlife. Het leven met onredzame huisgenoten en een husband is heavy! Gooi daar nog de social- en community pressure bovenop en je hebt het perfecte recept voor een burn-out! In mijn blog vertel ik je niet dat het leven easy is, ik heb zelf dik een jaar te gezeten met mental issues en alcoholmisbruik. Wat ik wel doe is mijn unpretending toughts met je delen om je te helpen, je te laten lachen en je te laten weten dat je niet alleen bent in deze shizzle we call life.

I made it my mission to create the most awesome designs for busy unpretending mom’s who need their personality to shine in all part of their lives.

Al sinds ik me kan herinneren, komen family and friends naar me toe voor het ontwerpen van kaarten en personalised gifts. Ik kreeg hier zo een kick van dat ik besloot het werk officieel te maken. Hallo Studio by Dionne Kathleen! Dé online conceptstore voor de busy unpretending mom die haar persoonlijkheid wil laten shinen. Ik ontwerp graphics en verkoop merchandise, je kunt bij mij terecht voor, custom-made, pre-made en personalised design.

NOW YOU KNOW EVERYTHING ABOUT ME, SIGN UP FOR MY NEWSLETTER AND LET ME SLIDE IN YOUR INBOX!

privacy policy