about hello

CREATOR OF AWESOME DESIGNS FOR AWESOME MOMS

+ THE FACE BEHIND STUDIO DIONNE KATHLEEN

Maar ik luister ook als je gewoon Di, Bae of Mama zegt.

About My Biz | Studio Dionne Kathleen is dé ontwerpstudio en webshop voor de hippe mama die graag een beetje apart is. Ik ben namelijk ook altijd op zoek naar de meest amazing mama lifestyle producten en accessoires die mijn personality doen shinen. Omdat ik steeds bij dezelfde zaakjes met dezelfde producten uitkwam, besloot ik zelf maar te gaan ontwerpen. Studio Dionne Kathleen biedt pre-made design, customizable design én custom-made design.

About Me | Ik ben een Caribische vrouw geboren in de 1980’s en HBO afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. In m’n 9 to 5 maak ik carrière als bouwinspecteur bij de gemeente. Buiten de 9 to 5 om, ontwerp ik de meest uiteenlopende awesome stuff die jouw personality en attitude doen shinen!

Basically | Ik ben een funky mama vol ambitie en mad skills. Wanneer ik niet aan Awesome Projecten werk, zit ik op Pinterest of de Bijbelapp. Super Hero movies en series maken me blij,  en 80’s Music, Reggae en Zouk doen mijn heupen vanzelf swingen. Al mijn successen en Big Smiles deel ik met mijn hubby en onze drie monstertjes.

I’M SKILLED AT…

Planning + Organizing 99%
Architectural Design 94%
Graphic Design 85%
Writing Blogs + Short Stories 70%

SOME FUN FACTS ABOUT ME…

Ik lust geen verse bonen koffie, eigenlijk alleen maar oploskoffie van Douwe Egberts. En drink dat ook nog met een vleugje kaneel...

Ik heb de serie Outlander van Starz al 8 keer gezien. Inmiddels heb ik ook de boeken gekocht, maar ik (her)kijk nog steeds!

Ik hou niet zoveel van uitbesteden en probeer alles zelf. Fotografie wil maar niet lukken en toch geef ik niet op..

Mijn kledingkast zit vol met zwarte kleding. Als er iets van kleur tussen zit, dan heb ik dat voor 100% van een ander gekregen.

Bij het bedenken van de namen van mijn kids, ``schreeuwde`` ik de namen achter elkaar, weet je wel zoals wanneer je kinderen een standje geeft? Waarom? Om te kijken of het samen wel goed bij elkaar paste.

Ik heb architectuur gestudeerd aan de TU. Maar mijn bedrijf biedt vooral graphic design. Juist dat heb ik mezelf voor een groot gedeelte aangeleerd!

HIGH FIVE!

Nu weet je alles over mij!. Laten we handje schudden en een awesome samenwerking starten…