about hello

CREATOR OF AWESOME DESIGNS FOR AWESOME MOMS

+ THE FACE BEHIND STUDIO DIONNE KATHLEEN

Maar ik luister ook als je gewoon Di, Bae of Mama zegt.

About My Biz | Studio Dionne Kathleen is dé ontwerpstudio en webshop voor de hippe mama die graag een beetje apart is. Ik ben namelijk ook altijd op zoek naar de meest amazing mama lifestyle producten en accessoires die mijn personality doen shinen. Omdat ik steeds bij dezelfde zaakjes met dezelfde producten uitkwam, besloot ik zelf maar te gaan ontwerpen. Studio Dionne Kathleen biedt pre-made design, customizable design én custom-made design.

About Me | Ik ben een Caribische vrouw geboren in de 1980’s en HBO afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. In m’n 9 to 5 maak ik carrière als bouwinspecteur bij de gemeente. Buiten de 9 to 5 om, ontwerp ik de meest uiteenlopende awesome stuff die jouw personality en attitude doen shinen!

Basically | Ik ben een funky mama vol ambitie en mad skills. Wanneer ik niet aan Awesome Projecten werk, zit ik op Pinterest of de Bijbelapp. Super Hero movies en series maken me blij,  en 80’s Music, Reggae en Zouk doen mijn heupen vanzelf swingen. Al mijn successen en Big Smiles deel ik met mijn hubby en onze drie monstertjes.

I’M SKILLED AT…

Autodesk Autocad 95%
Adobe InDesign 85%
Adobe Illustrator 75%
Adobe Photoshop 60%

SOME FUN FACTS ABOUT ME…

Ik lust geen ``verse bonen koffie`` en drink eigenlijk alleen maar Douwe Egberts oploskoffie. Met een vleugje kaneel...

Ik heb de serie Outlander van Starz al 8 keer gezien. Inmiddels heb ik ook de boeken gekocht, mar ik kijk nog steeds!

Mijn kledingkast zit vol met zwarte kleding. Als er iets van kleur tussen zit, dan heb ik dat voor 100% gekregen.

Bij het bedenken van de namen van mijn kids, ``schreeuwde`` ik ze achter elkaar, weet je wel zoals wanneer je je kids een standje geeft. Waarom? Om te kijken of het samen wel goed bij elkaar paste.

HIGH FIVE!

Nu weet je alles over mij!. Laten we handje schudden en een awesome samenwerking starten…