About

about dionne kathleen

Hi, Ik ben Di.

Maar ik luister ook als je Dionne, Deeds of Mama zegt.

Ik ben een Godloving, Multipotential Mom met een Sarcastische Persoonlijkheid en een Dirty Mouth. Meaning: God komt eerst, ik heb meer interesses en skills dan dat ik er de tijd voor heb en mijn taalgebruik is vaak niet geschikt voor mijn kids.
Ergens in de 80’s ben ik geboren in de Caribbean, begin 2000 werd ik Bouwkundige en in 2012 kreeg ik de life changing titel, mama.

IN MY DAILY LIFE…

Werk ik als bouwinspecteur. Buiten die 9 to 5 om, probeer ik het leven met kids te surviven, maak ik ruimte voor al mijn interesses, run ik een side hustle en schrijf ik blogs voor struggling mama’s.

Wanneer ik niet aan Awesome Projecten of Posts werk, gebruik ik de Bijbelapp, chill ik op Netflix of  lees ik cheesy romantic thrillers.

Super Hero movies are my best kind of movies,  en mijn Spotify Account heeft een identity crisis, want die zit vol met 80’s Pop, Reggae, en Retro-Zouk. Oh ja, ik doe ook niet meer alsof het leven perfect is. Ik leefde namelijk te lang in een farce omdat ik bang was dat ik er anders niet bij zou horen. Maar dat verhaal lees je maar hier.

LAST BUT NOT LEAST…

Al mijn seizoenen, snarky remarks en fashion faux-pas deel ik met mr. Husband en onze drie terrors.

I’M SKILLED AT…

Planning + Organizing 99%
Architectural Design 94%
Graphic Design 85%
Creative Writing 75%

MY FAVOURITE PEOPLE ARE…

about carah zofia

about denzo glenn

about avae marie

about eis bos

I BET YOU DIDN’T KNOW THIS

[slider full_height=”no” custom_height=”200px” color_navigation_bullets=”#000000″ color_navigation_arrows=”#000000″ hide_bullets=”true”][image_slide title_font_family=”primary_font” description=”Ik wist niet dat deze emoji >> 😂 soooo 2014’s was. Maar, Whatever Gen-Z, that Sh*t is my go to moji!” description_font_size=”16px” description_line_height=”1.2″ description_font_family=”secondary_font” button_text_color=”#ffffff” bg_color=”” text_align=”center” advanced_options=”true”][image_slide title_font_family=”primary_font” description=”Ik had geen money om te investeren in deze site, dus heb ik het zelf gebouwd. 😏” description_font_size=”16px” description_line_height=”1.2″ description_font_family=”secondary_font” button_text_color=”#ffffff” bg_color=”” text_align=”center” advanced_options=”true”][image_slide title_font_family=”primary_font” description=”Ik snap die hele verse bonen koffie lifestyle niet, lust eigenlijk alleen maar oploskoffie van Douwe Egberts. En dan super black met een vleugje kaneel… 😖 I know…” description_font_size=”16px” description_line_height=”1.2″ description_font_family=”secondary_font” button_text_color=”#ffffff” bg_color=”” text_align=”center” advanced_options=”true”][image_slide title_font_family=”primary_font” description=”Mijn kledingkast zit vol met zwarte kleding. Als er iets van kleur tussen zit, dan heb ik dat voor 100% van een ander gekregen. I’m style-less like that.” description_font_size=”16px” description_line_height=”1.2″ description_font_family=”secondary_font” button_text_color=”#ffffff” bg_color=”” text_align=”center” advanced_options=”true”][image_slide title_font_family=”primary_font” description=”Bij het bedenken van de namen van mijn kids, ‘schreeuwde’ ik die namen achter elkaar, weet je wel, zoals wanneer je tegen ze schreeuwt omdat ze zich als etterbakken gedragen? Why? Om te kijken of het samen wel goed bij elkaar paste. 😂” description_font_size=”16px” description_line_height=”1.2″ description_font_family=”secondary_font” button_text_color=”#ffffff” bg_color=”” text_align=”center” advanced_options=”true”][/slider]

I’M ALSO INTERESTED IN…

Cooking

Remodeling

Entrepreneurship

Crafting

Geeky Science

ANYWAYS…
NOW YOU KNOW EVERYTHING ABOUT ME, SIGN UP FOR NOTIFICATIONS AND UPDATES AND LET ME SLIDE IN YOUR INBOX!