about

IK BEN DIONNE,
ONTWERPER, CARRIÈREVROUW, SOMETIME BLOGGER, MOEDER

En ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Al jaren vrouw van mijn knappe man, en sinds 2012 ben ik moeder (van inmiddels drie kids). Daarnaast maak ik carrière als bouwinspecteur bij de gemeente.

In 2015 besloot ik, na jaren als freelancer te hebben gewerkt, naast mijn carrière, officieel te gaan ondernemen vanuit mijn passie. Ik startte mijn eigen ontwerpbureau!

Met de extra (officiële) onderneming werd mijn leven een stuk drukker. Ik moest manieren vinden om weer grip te hebben op mijn momlife.
Als uitlaatklep begon ik te bloggen (I know, nóg een onderneming). Om niet helemaal crazy te worden , heb ik mijn ontwerpbureau en mama blog, (online) gecombineerd tot Studio Dionne Kathleen.

>> CLICK FOR MORE (IF INTERESTED)

Toen ik nog kind was, fantaseerde ik veel en ontwierp ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook vaak korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) totaal niet lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken, verzinnen, ontwerpen, of hoe je het ook noemen wilt.

Nu ik ouder en wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp en bedenk ik nog steeds van alles en nog wat.

Zo werk ik aan tools voor planning en organisatie, help ik anderen graag met de styling van hun celebrations, bedenk ik nieuwe danspasjes (voor als ik ooit nog eens Zumba ga geven) en gooi ik om de zoveel tijd het interieur van ons huis om. Waar ik ook mee bezig ben, creativiteit staat op nummer 1.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik heb mijn studie daarna zonder een tussenpauze vervolgd aan de TU te Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  (nog) niet afgerond, maar het staat nog zeker op mijn bucket list! (eerst even winnen in de mom life)

Geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.

about missie

It’s my Mission to sprinkle some personality on your Busy Mom Life!

 

Hoe tof zou het zijn, als jij als drukke mama, niet meer na hoeft te denken over de tijd die je moet investeren in originaliteit en creativiteit? Hoe tof zou het zijn als je niet meer land, zee en internet af hoeft te reizen om die kleine details te vinden die jouw persoonlijkheid doen shinen?

Vind je dat ook wat? Dan zit je bij Studio Dionne Kathleen op de goede plek!

Ik heb één online platform gecreëerd waar drukke, maar funky moeders terecht kunnen voor creatieve inspiratie en de little details die het leven nét dat beetje extra geven.

dionne kathleen high five

NOW YOU KNOW MORE ABOUT ME!

WE’RE OFFICIALLY FRIENDS!