about

IK BEN DIONNE,
ONTWERPER, CARRIÈREVROUW, SOMETIME BLOGGER, MOEDER

En ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Daarnaast ben ik vrouw van mijn knappe man, en sinds 2012 moeder van inmiddels drie kids. Ook maak ik carrière als bouwinspecteur bij de gemeente, en als ik dan nog tijd over heb, geef ik graag Zumbalessen.

In 2015 besloot ik, na jaren als freelancer te hebben gewerkt, naast mijn carrière, écht iets te gaan doen met mijn passie en skills. Ik startte officieel mijn eigen ontwerpbureau!

Met de extra onderneming werd mijn leven een stuk voller. Ik moest manieren bedenken om grip te krijgen op mijn momlife. En, om niet alleen aan de wijn te lurken,  begon ik te bloggen over het leven van een mama met ambities.

>> CLICK FOR MORE (IF INTERESTED)

Toen ik nog kind was, fantaseerde ik veel en designde ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook vaak korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) totaal niet lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken, verzinnen, ontwerpen, of hoe je het ook noemen wilt.

Nu ik ouder en wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp en bedenk ik nog steeds van alles en nog wat.

Zo werk ik aan tools voor planning en organisatie, help ik anderen graag met de styling van hun parties, bedenk ik nieuwe danspasjes (voor als ik ooit vaker Zumba ga geven) en gooi ik om de zoveel tijd het interieur van ons huis om. Waar ik ook mee bezig ben, creativiteit staat op nummer 1.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik ben daarna zonder tussenpauze doorgegaan aan de TU in Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  nog niet afgerond, maar het staat écht nog op mijn bucket list! (eerst even winnen in de mom life)

Geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.

about my skillset

Autodesk Autocad 95%
Adobe InDesign 85%
Adobe Illustrator 75%
Adobe Photoshop 60%

about my mission

IT’S MY MISSION TO HELP YOU SPRINKLE PERSONALITY ON YOUR BUSY MOMLIFE!

 

Ben je klaar met de “Ik ben een moeder cliché?” Dan zit je bij Studio Dionne Kathleen goed! Ik ontwerp de kleine details die jouw persoonlijkheid doen shinen! En het beste? Ik werk alleen met één Amazing Mama tegelijk, want die aandacht verdien je!

NOW YOU KNOW MORE ABOUT ME, WE'RE OFFICIALLY FRIENDS!