uit eigen portfolio
Businesscard Voor Mijn Baby

Je leest het goed, ik heb een businesscard voor mijn baby ontworpen. Bij de geboorte kwamen we er pas achter dat onze tweede een jongen was. Mijn hoofd sloeg direct op hol. Want, wat kon ik nou doen om zijn geboorte aan te kondigen? Een jongen! Het kon niet tuttig zijn, en het moest natuurlijk ook bij mij en mijn creativiteit passen.

 

businesscard voor mijn baby

WAT ZOU HET WORDEN?

Net als bij de eerste was het geslacht van ons kindje voor mijn man en ik een verassing. Wat dat betreft zijn wij zeer zeker van de oude garde. Tegenwoordig kun je op het web al zoveel kennis opdoen. Wat je ook maar wilt weten hoef je maar te Googlen en je hebt ( op z’n minst) een gedeelte van het correcte antwoord. Wij vroegen ons alleen maar hierom al vaak genoeg af, waarom je ook het geslacht van je baby zou willen weten. Vroeger had men dat niet en dat ging ook prima. Om dus niet mee te gaan met die trend, hebben wij bij beide kids besloten het niet te willen weten.
Het enige nadeel dat hieraan hing, was dus dat ik niet van tevoren kon shoppen voor “geslacht specifieke ”  (wat dat ook in mag houden) kleding en  babykamer accessoires.
Ook het geboortekaartje zou op zich moeten laten wachten. Maar, ik ben creatief geboren, dus dat heeft mij niet tegen gehouden alvast voor beide geslachten een geboortekaartje te ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan!

HOERA EEN JONGEN!

Op 17 maart 2017 (yep, een mooie datum, I know), is Denzo geboren. Mijn tweede kind, mijn eerste zoon. Na een bevalling van bijna twee uur mocht ik hem vasthouden en ik bedacht mij toen dat geen enkele geboortekaart die thuis op mijn laptop aan het wachten was, eer zou doen aan deze knappe vent. Hij keek om 11 uur ‘s avonds al zo wijs uit zijn ogen, en op dat moment wenste ik met heel mijn hart dat hij, naast een gezonde en liefdevolle jongen, vooral een succesvolle jongeman zou worden.
Als moeder heb je de toekomst van je kids uiteraard niet volledig in de hand. Maar dat neemt niet weg dat je ze al de juiste richting op kunt sturen. En, ik als creatieveling kan daar meerdere manieren voor bedenken, maar de allereerste was toch echt zijn geboortekaart. Een businesscard voor mijn baby dus!

EEN BUSINESSCARD VOOR MIJN BABY

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar hoe cool is het, als je een businesscard mag geven als er gevraagd wordt naar je kleinste spruit? Wij zijn er in ieder geval erg blij mee en dagelijks ervaren wij met Denzo, dat een businesscard de juiste zet was. Hij laat nu al zien dat het een ondernemend mannetje is met een eigen wil.

businesscard voor mijn baby-1

 

 

businesscard voor mijn baby-2

 

 

businesscard voor mijn baby-3

 

Wat vind je van de businesscard voor mijn baby? Laat het even weten in de comments! Voor meer van mijn ontwerpen, kun je binnenkort een kijkje nemen in mijn Portfolio.

BEN JE GEÏNTERESSEERD IN WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN, OF STUUR EEN BERICHT VIA SAYHI@DIONNEKATHLEEN.COM

dionne kathleen signature

5 replies on “
uit eigen portfolio
Businesscard Voor Mijn Baby

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *