OVER DE SHOP

Wat voor shop is het?

Shop by Dionne Kathleen is een “conceptstore”. Een conceptstore is een winkel die gebaseerd is op een lifestyle, in plaats van een productcategorie. In dit geval is de winkel er om het leven van een moeder leuker, hipper en gemakelijker te maken. Daarom verkoopt de shop niet alleen maar kleding, maar diverse andere lifestyle items.

Welke merken verkoop je?

Voorlopig wordt de Shop gevuld met zelf ontworpen producten. In de toekomst zullen er ook items van andere merken verkocht worden. Ik ben de meest toffe helaas nog niet tegen gekomen. Mocht je zelf een suggestie hebben, kun je natuurlijk een bericht achterlaten!

BETALING

Welke betaalmethoden zijn er?

Als het gaat om een bestelling uit de shop, dan worden diverse digitale betaalmethoden aangeboden, waaronder ideal. Als het gaat om maatwerk, dan werk ik met een factuur en aanbetaling.

Kan ik ook achteraf betalen?

Helaas wordt achteraf betalen nog niet aangeboden in de shop.

DEFINITIES

Wat is stationery?

Vertaald uit het engels: “Stationery verwijst naar schrijfmateriaal, zoals gesneden papier, enveloppen, maar ook naar schrijfgerei  en andere kantoorbenodigdheden.

Als je op zoekt bent naar stationery bij Shop by Dionne Kathleen, dan heb ik het vooral over briefpapier (letterheads) en andere gedrukte layouts, zoals bijvoorbeeld maatwerk c.v. templates, of losse planner en notitie pagina’s.

Wat zijn stationery suites?

Dit zijn postkaart- en stationery pakketten die zorgvuldig zijn samengesteld om jouw bijzondere dag in één keer te branden. Deze basispakketten bestaan uit:
Aankondigingskaarten en/of Uitnodigingskaarten, inclusief enveloppen en verzendlabels, om je speciale gebeurtenis aan te kondigen en mensen ervoor uit te nodigen.
Checklijsten en Planner pagina’s voor de planning en tracking van deze speciale gebeurtenis.
Stickers om je happening iets meer te branden.

Natuurlijk kun je zo’n pakket ook custom (maatwerk) laten ontwerpen. Neem daarvoor contact met mij op.

Wat is branding?

Branding en Brand Identity of Brand Design, zijn totaal verschillende dingen. Helaas wordt het nog vaak door elkaar gebruikt. Ze horen bij elkaar maar er is een duidelijk verschil.
Wanneer je een bepaald liedje hoort of een geurtje ruikt, kan het gevoelens bij je opwekken toch? Nou dat is dus hetzelfde met je branding. Je verkoopt als het ware een gevoel of een beleving, en dat is niet helemaal tastbaar.

Het gevoel dat bij jou wordt opgewekt na het ruiken van het geurtje of horen van het liedje, is vaak gekoppeld aan een herinnering, een beeld. De brand design of brand identity (huisstijl), is te vergelijken met dat beeld. Een bron van herkenning en dus tastbaar.

Wat zijn postkaarten?

De naam zegt het eigenlijk al. Postkaarten zijn alle kaarten die je post, dus verstuurt. Bijvoorbeeld wenskaarten, aankondigingskaarten, uitnodigingskaarten enzovoorts!

Tegenwoordig heb je ook Digitale Postkaarten, je verstuurt deze niet per post, maar verzend ze per e-mail of bijvoorbeeld per Whatsapp

De Verschillende Postkaarten

Tegenwoordig wordt vooral gesproken over wenskaarten. Maar in principe kun je postkaarten verdelen over een paar categorieën: wenskaarten, aankondigingskaarten en uitnodigingskaarten.

Wenskaarten stuur je op als je een ander iets toe wilt wensen. Dit kan voor verschillende gelegenheden, denk bij voorbeeld aan een verjaardag, geboorte, maar ook overlijden.

Aankondigingskaarten verstuur je om iets tofs aan te kondigen. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van jullie kind, of je verloving.

Uitnodigingskaarten worden opgestuurd om mensen uit te nodigen voor een gelegenheid.

In dit bericht leg ik de verschillen met meer details uit.

MAATWERK [BY DIONNE KATHLEEN]

Wat wordt ontworpen door By Dionne Kathleen?

Graphic Communication! Denk aan:
Postkaarten (wenskaarten, uitnodigingen enzo). Stationery zoals briefpapier, c.v. templates en planner pagina’s. Brand Design (huisstijl voor jouw bedrijf of hobby).
Maar als je me heel lief aankijkt ontwerp ik nog altijd je droomhuis.

Hoe vraag ik maatwerk ontwerp aan?

Je kan me altijd e-mailen of bellen met ontwerpvragen. Ik reageer meestal dezelfde dag! Uitgebreide gegevens over het contact opnemen of een samenwerking vind je hier.

Kan ik een opdracht ook annuleren?

Ja! Tot 48 uur na het plaatsen van je opdracht kun je deze kosteloos annuleren. Daarna zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe wordt mijn ontwerp geleverd?

Dat hangt af van jouw wensen. Ik ontwerp digitaal, dus je kunt je project digitaal aangeleverd krijgen. Maar als je de designs gedrukt geleverd wilt hebben is dat natuurlijk ook mogelijk. Ik werk altijd met dezelfde drukker en leveranciers om zeker te zijn van de kwaliteit.

BESTELLEN EN RETOURNEREN

Hoe lang duurt het verzenden?

Op de productpagina staat hoe lang het duurt om de bestelling te ontvangen. Over het algemeen geldt, tussen de 1 en 3 werkdagen voor postkaarten (als deze op voorraad is). Ik pak alles persoonlijk in, en breng ze zelf naar het postkantoor om er zeker van te zijn dat je de kwaliteit ontvangt die je verdient!

Kan ik ook retourneren?

Ja! Als het product niet in de smaak valt kan deze uiterlijk 7 dagen na aankoopdatum teruggezonden worden. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug. Dit geldt helaas niet voor postkaarten.