Kerst Verlanglijst
wat niet mag ontbreken op een out of the box mama’s

Mijn man vroeg mij van de week wat ik onder de kerstboom wilde hebben. Dat zette mij tot denken. Wat kan er niet missen op mijn ultieme kerst verlanglijst?
Er is zoveel dat ik op een dag gedaan wil hebben, dat het bij mij vooral draait om productiviteit, en dit op alle vlakken in mijn leven. Maar, ik blijf nog altijd vrouw, dus het moeten  items zijn die bijdragen aan het leven van mijn beste leven, toch?

 

 

DE ULTIEME KERST VERLANGLIJST VOOR EEN MULTI MAMA

Planner

success planner

Op de ultieme kerst verlanglijst van een echte multi mama, een MOAT, mag uiteraard geen planner ontbreken. Ikzelf heb momenteel 2 Filofaxes en ik gebruik zowel Google agenda als Outlook om mijn leven georganiseerd te houden. Toch heb ik het gevoel dat ik iets mis. Dus, ik ben op zoek gegaan naar weer een nieuwe planner. Zodoende ben ik gestuit op de Succesplanner. Voor bijna €40,- is dit een waar koopje. Met pagina’s waar je onder andere je dromen kunt noteren en doelen kunt uitwerken, sprong de Succesplanner (voor mij) dit jaar  uit boven alle andere planners.

Op de ultieme kerst verlanglijst van een echte multi mama, een MOAT, mag uiteraard geen planner ontbreken. Ikzelf heb momenteel 2 Filofaxes en ik gebruik zowel Google agenda als Outlook om mijn leven georganiseerd te houden. Toch heb ik het gevoel dat ik iets mis. Dus, ik ben op zoek gegaan naar weer een nieuwe planner. Zodoende ben ik gestuit op de Succesplanner. Voor bijna €40,- is dit een waar koopje. Met pagina’s waar je onder andere je dromen kunt noteren en doelen kunt uitwerken, sprong de Succesplanner (voor mij) dit jaar  uit boven alle andere planners.

Mary Poppins Tas

Een echte MOAT moet waar dan ook alles bij de hand hebben. Daarvoor is vooral een kwalitatief goede tas een must. In de jaren ’90 ben ik verliefd geworden op Kipling tassen. Dat is nu ik 30+ ben niet echt veranderd. De tassen zijn tijdloos, sportief, maar toch multifunctioneel. Dit jaar is mijn oog op de Ceroc Sparkling gevallen. Sleek, compact, maar toch ruim. Door de stroller functie hoeft het niet gesjouwd te worden. En in mijn geval is dat alleen maar positief. Voor zo’n veelzijdige tas die jaren meegaat, mag de prijs er ook best wezen.

Nieuwe Smartphone

smartphone

Waar zouden wij tegenwoordig zijn zonder onze smartphones? Snel foto’s maken, even iets “Googlen”, Muziek luisteren, agenda’s bijhouden, geïnspireerd raken, of zoals ik dat wel eens doe, tijdens het kolven “Netflixen”.
Om dit allemaal mogelijk te maken, kun je niet met een random smartphone aan komen kakken. Ik ben al een paar jaar verliefd op Samsung telefoons, maar dit jaar heeft de Galaxy Note 8 gewonnen. Krachtiger dan ooit tevoren, ontploft (naar horen zeggen) niet en naast een mooie uitstraling is deze sp uitermate geschikt voor productievelingen. Ik heb voordat ik mijn keuze heb gemaakt van alles vergeleken, wil je weten hoe? Deze review heeft mij daarbij geholpen.

Laptop

dell laptop

Een nieuwe laptop. Maar niet een merkloos laptopje met een 15″ schermpje, waarmee ik kan Word-en, Excel-en en Facebook-en. Nee, ik heb het over een krachtige multifunctionele supercomputer, just like me.
Mijn keuze is gevallen op de Inspiron 17 7000 2-in-1 van Dell.
Hey! Je bent ontwerper, waarom geen Apple? I hear you…
Het is simpelweg een kwestie van persoonlijke smaak. Er is onderzoek gedaan naar beide en guess what; géén van beide merken is beter dan de andere.
Whatever the deal, de Inspiron 17 7000 kan als laptop én als tablet gebruikt worden, ideaal dus. En trouwens, wie heeft er nou tijd om zichzelf om te scholen naar het gebruiken van een Mac?

Stevige Stappers

dr. martens

Oh my gosh, wat loop ik veel. En omdat ik zoveel loop mogen er op mijn ultieme kerst verlanglijst geen schoenen missen. We hebben het al eerder gehad over mijn lack of style. Maar stijl of geen stijl er zijn schoenen die ik al jaren mooi vind en wanneer het maar kan, wil ik een nieuwe in mijn collectie hebben. Let’s talk about Dr. Martens. Ze zijn stoer, multi inzetbaar, ze zitten lekker, zijn goed voor je voeten en gaan erg lang mee.

Een Échte Camera

camera

Het lijkt bijna alsof ik mezelf wil tegenspreken. Eerst prijs ik de smartphone met eigen camera etc. En nu zeg ik dat ik toch een “echte” camera wil. Koekoek, maar hear me out. Mijn Cloud account zit bomvol foto’s. En ik ben blij dat het bestaat, want waar zou ik al die foto’s laten? Maar, er zitten ook foto’s tussen die ik het liefst in een lijstje zie, of in een album. Ja, ik kan ze uit laten printen ergens. Maar wat is nostalgischer dan een echte polaroid camera? En ja, deze is gemoderniseerd, je kunt er nog een SD kaart in kwijt. Natuurlijk past er niet zo heel veel op, maar het idee telt.

TELL ME, WAT IS JOUW ULTIEME KERST VERLANGLIJST?

Ik heb weer eens veel te veel geschreven. Maar nu weet je wel wat ik wil dit jaar. En ik hoop daarnaast dat je inspiratie hebt kunnen opdoen uit mijn wensen. Maar, voordat je mij gaat vertellen wat er op jouw ultieme kerst verlanglijst staat, wil ik je wel laten weten dat dit ECHT mijn wensen zijn. Ik krijg geen dubbeltje betaald voor al die links die ik heb gedeeld.
Maargoed, duim voor me, misschien vindt de kerstman dat ik heel lief ben geweest dit jaar.

 

– XOXO Di –


Geplaatst

in

door

Reacties

12 reacties op “Kerst Verlanglijst
wat niet mag ontbreken op een out of the box mama’s

 1. Vera avatar
  Vera

  Hou op! Mijn vriend heeft net dr martens gekocht en ik ben zoo jaloers. Ik wil deze echt al jaren en ze staan dus ook zeker ook op mijn verlanglijstje haha Jammer dat ze zo duur zijn, maar misschien kan ik die van hem stelen.

  1. Dionne Kathleen avatar
   Dionne Kathleen

   Hahah, niet jaloers zijn!
   Gewoon op je lijst laten. Je weet maar nooit wanneer de kerstman je “hoort”.

   Ik zal voor je duimen!

 2. Adine @ LekkerLevenMetminder.nl avatar

  Haha, nou… ik probeer eigenlijk op te ruimen en niets meer te kopen. Maar dat kan ik ook met een gerust hart zeggen, omdat ik dus net die planner heb (of iig een andere), dit jaar een nieuwe laptop gescoord heb, mijn telefoon prima is en ik de komende 317 jaar geen gebrek aan schoenen meer heb 😉

  1. Dionne Kathleen avatar
   Dionne Kathleen

   317 jaar!! Hahahaha, Ik ruim ieder jaar weer op dus helaas kan ik geen 317 jaar mee, maargoed.. Welke laptop heb jij?

 3. Yvonne avatar

  Op mijn ultieme lijst staat nu een piano voor in mijn studenten kamer. Mis het enorm door de weeks om piano te spelen..

 4. Tine avatar

  Ik heb dit jaar echt de grootste moeite gehad met het opstellen van een lijstje, maar een hoofdtelefoon kan ik nog wel gebruiken, en verder heb ik met mijn vriend afgesproken geen cadeaus te geven maar gezellig samen te gaan eten in een sterrenrestaurant 🙂

  1. Dionne Kathleen avatar
   Dionne Kathleen

   Als ik je site zo zie, dan zou ik niet eens naar een sterren restaurant gaan. lekker knus thuis met zijn twee. (in mijn geval vier dan)

 5. nicole orriens avatar

  Op dit moment wil ik heel graag een nieuw klein Moleskine notitieboekje want mijn huidige is vol.

 6. Girls-Things avatar

  Een mooie lijst. De Dr, Martens zijn gaaf! Op mijn lijstje staat eigenlijk niet veel, haha. Een nieuwe trui of iets qua kleding is altijd leuk!

 7. Heleen Schrijvershof avatar
  Heleen Schrijvershof

  Haha, super herkenbaar van die laptop. Als fotograaf gaan mensen er ook direct vanuit dat ik met een Apple, maar ik hou gewoon van Windows. En heb ook een Android telefoon, dus de liefde voor Apple gaat bij bij niet zo diep.

 8. Dhini avatar

  Woow..wat heerlijk verlanglijstje en de meeste producten zijn wel prijzig. Dit precies zoals mij die ook dure producten op mij verlanglijstje staan ha…ha…

 9. Eke avatar

  Ik vind dat je een pittig duur lijstje hebt, hahaha. Maar zonder gekkigheid, het zijn wel allemaal fijne items! Wij doen geen kadootjes met Kerst, maar in februari ben ik jarig en dan mag ik los. Hoop ik, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like What you Read? Share!
Please let me Read...
Share via