komen mannen echt van mars

Komen mannen echt van Mars?
Ja, en dit zijn de redenen

Je hebt vast wel die momenten gehad dat je je significant other liever ergens dumpt en wegrijdt. Tenminste, ik wel. Zo vaak. Ik kan nog zoveel met hem praten, maar ik zie dan die ene blik in zijn ogen. Weet je wel, glazig, wazig, alsof er niemand thuis is. En de cherry on top is wanneer hij eindelijk reageert met een: hunh?
GOSH, ik wil hem dan echt vermoorden. Maar dan komt de vraag. Zijn alle mannen zo? En komen mannen dan van Mars ofzo? Girl, hoe meer ik met anderen praat, hoe meer ik besef dat dit waar is. Dit zijn onze redenen.

komen mannen echt van mars

CHAYENNE’S REDEN: NIET NADENKEN

Stel je voor dat je net thuis komt van werk en eigenlijk niet van plan was om te koken, (omdat je gisteren al voor twee dagen hebt gekookt).

Je voelt hem al komen he?

Je loopt de keuken in en ziet een vieze pan op het aanrecht staan. Een vieze pan die al de hele dag op het aanrecht heeft gestaan.
Je wil niet direct flippen en denkt nog: “misschien is het een andere pan..”. Je trekt vervolgens de koelkast open en BINGO. Je vent heeft al het eten, dat extra was gekookt, tijdens een vreetbui opgegeten.
Fu**ing H*ell!

Maar, om de vrede te bewaren, hou je je in en probeer je nog snel iets in elkaar te flansen, zodat jullie toch op tijd aan tafel kunnen.

MONICA’S REDEN: GEMAKKELIJK GEDRAG

Monica denkt dat mannen echt van mars komen om de volgende reden: Ze pakken liever vijf keer een nieuw glas of bord of whatever uit de kast, dan de al gebruikte even te spoelen en opnieuw te gebruiken. Seriously, what the Hell.

Er is geen ene vrouw die mij kan vertellen dat haar man dit niet doet. Dit gedrag zit blijkbaar in hun core. Sterker nog, als je er wat van zegt, heb je kans dat ze zelf toegeven dat een nieuw item pakken “gemakkelijker” is. Maar is dit ook gemakkelijker voor degene die de afwas doet? Mannen denken soms echt dat wifey ook hun mommy is 🙄.

TAMARA’S REDEN: ESTHETICA INTERESSEERT ZE NIET

Waarom hebben we zoveel kussens op ons bed? Waarom hebben we geen “woondeken” in de woonkamer, ik wil ook eens liggen op de bank. Waarom heb je zoveel kaarsen en kaarshouders, waarom moet je overal gaten boren in onze muren? En ga zo maar door.

Geef een man een kamer, een bank, een grote t.v. en een biertje, en klaar. Al “dat prul” hoeft allemaal niet. Waar ze geen moment bij stilstaan is dat voor een vrouw geldt; “het oog wil ook wat”.

ZAYNA’S REDEN: SELECTIEF GEHEUGEN EN INTELLIGENTIE

Ik ga naar werk en vraag mijn man, die vandaag thuis is, om kleding uit de wasmachine te halen en in de droger te stoppen. Tijdens lunch bel ik manlief op om te kijken hoe het gaat, en uiteraard te vragen of hij gehoor heeft gegeven aan mijn verzoek.

Wat denkt ge zelf? Natuurlijk niet, máár hij zou het meteen doen.

Later op de dag, nadat ik de kinderen heb opgehaald, het eten op tafel heb gezet en we hebben gegeten, gaan we met z’n allen lekker naar boven voor de avondroutine. Iedereen ligt in bed en ik kan rustig kleren gaan vouwen, guess what… Natte kleding in de droger, bovenop de droge kleding.

Hoe??

“Je hebt alleen gezegd dat ik de kleren uit de wasmachine moest halen en in de droger stoppen.”

Girls, sorry, hier kan ik niet eens meer om lachen. Wat de F*ck is dit??

Mijn conclusie: Mannen denken niet na. Ik zeg bij lange niet dat ze allemaal hetzelfde zijn, maar ik weet vrijwel zeker dat ze allemaal van een ander planeet komen. Er is zoveel verschil tussen man en vrouw, dat het niet eens grappig meer is. Als jullie hier ook mee geconfronteerd worden: Moord is het niet waard!

Een gefrustreerde Di Out for now.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like What you Read? Share!
Please let me Read...
Share via