Je holt als een gek een winkel in en grijpt naar de eerste de beste pakketten waar 12 uitnodigingen in zitten. Deze uitnodigingen zijn niet helemaal waar je naar op zoek bent, en ook al zit je onder het zweet en hijg je alsof je net een marathon hebt gelopen, is het overduidelijk dat je niet je best hebt gedaan. Die gedachte popt in je hoofd, maar je rekent af en holt naar huis om de uitnodigingen te schrijven en te koken. Eenmaal thuis, grijp je naar de spullen om je bekende go-to meal te bereiden voor je gezin. Het is al de derde keer in twee weken en terwijl je kookt, probeer je jezelf te overtuigen dat het allemaal niet uitmaakt. Dat het niet erg is dat de kant-en-klare uitnodigingen die door iedereen gebruikt worden, ook bij jou beland zijn. Dat het niet erg is dat je door tijd tekort je gezin weer eens hetzelfde voorschotelt.

Herkenbaar?

 

HET PROBLEEM

Je wilt blijvende indrukken achterlaten en jouw persoonlijkheid en de identiteit van jou en jouw gezin laten shinen op de momenten die ertoe doen. Je grijpt alleen altijd naar gehaaste, basic en simpelweg saaie middelen en oplossingen voor de momenten en situaties die jouw momlife bijzonder en fun horen te maken. En dat allemaal omdat je geen tijd of inspiratie hebt (of net als ik gewoon vergeetachtig bent).
Wat de reden ook is, organisatie, originaliteit en een beetje persoonijkheid zijn simpelweg uitdagingen door je drukke leven.

But, No Worries, ik kan jou helpen; …’Cause I put the creative in mom life… (rijmt voor geen meter, maar ik ontwerp gelukkig beter).

Mijn persoonlijkheid is all over the place en creativiteit zit bij mij in het bloed. Maar, ook ik raakte wel eens het zicht op die kleine, unieke details in mijn doen, laten en communicatie kwijt. Luidruchtige peuters zorgen daarvoor…
Toen dacht ik, als het voor mij al een uitdaging kan zijn, what about de mama’s die minder creatief zijn en de juiste skills en visie missen?
Ik moet mezelf én hen helpen!

Het is dus mijn persoonlijke missie geworden, jou, de ambitieuze, drukke mama, te helpen met het door laten stralen van jouw persoonlijkheid en de identiteit van jouw gezin op die bijzondere (en minder bijzondere) momenten. Jouw branding gaat van the MOM-way naar the WOW-way.

 

MIJN HULP

1. Mijn multi-disciplinair ontwerpbureau creëert Visual Communication Tools voor mama’s die altijd bezig zijn. Denk aan unieke drukwerk- en digital design waaronder; uitnodigingen, greetingcards, family branding pakketten, templates voor uiteenlopende projecten en nog meer.

2. In de Shop vind je diezelfde originaliteit, maar dan pre-designed en toch customizable!

3. De blog, According to Di, is mijn uitlaatklep en een bron van (h)erkenning voor moms on the go.. Ik deel mijn leven, bied inspiratie en geef (als ervaringsdeskundige) advies waar je wat mee kan.

Kortom, Dionnekathleen.com is hét platform voor dat beetje inspiratie en creativiteit in je mom life.

 

WIJ ZIJN DE PERFECTE MATCH

Je bent moeder
Je hecht waarde aan alle momenten in je leven, dus ook het avondeten
Je vindt blijvende indrukken belangrijk
Je toont graag je identiteit en persoonlijkheid
Je hebt zelf geen tijd, inspiratie of skills

 

ENTHOUSIAST?

Dus, wil jij als drukke moeder, ondanks een tekort aan tijd en inspiratie, bij bijzondere momenten een blijvende indruk achterlaten? Wil je anderen het gevoel geven je best te hebben gedaan? Wil je een unieke stempel drukken op je busy mom life? Ik kan jou helpen… Just press the button!

THE BLOG

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

THE SHOP

THE STUDIO

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.