OVER DIONNE KATHLEEN

OH, HAAAIII…

Haaaiii, (zo zeg je dus hoi op z’n Rotterdams) Ik ben Dionne Kathleen, maar ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Sinds vijf jaar ben ik moeder en ik heb daarnaast een voltijd carrière bij de Brandweer. Al vanaf mijn studiejaren freelance ik al als bouwkundig ontwerper, maar in 2015 heb ik van mijn ontwerp passie een echt bedrijf ge-DIY’d. Namelijk een ontwerpbureau gericht op het ontwerpen van toffe woningen voor jonge, gezellige gezinnen! Alsof dit alles nog niet genoeg was, houd ik mij tussen projecten in bezig met het ontwerpen van digitale en geprinte producten, zoals uitnodigingen, flyers en visitekaarten.
Kortgezegd, ik ben een multi-getalenteerde vrouw vol ambitie.

OVER DIONNE KATHLEEN.COM

Maargoed, je wilt vast weten over dionne kathleen.com,  anders zou je hier niet zijn. Here it goes: Ik startte met bloggen omdat ik een uitlaatklep nodig had voor mijn drukke leven. Maar ook omdat ik andere drukke en ambitieuze mama’s wilde inspireren en motiveren om meer vanuit hun passie te gaan leven. Deze drang om te helpen is intussen uitgegroeid naar veel meer…

Plannen en organiseren zijn vaardigheden die ik al bezat, maar ik heb ze moeten fine-tunen om te toe te kunnen geven aan al mijn interesses en om al die rollen dagelijks te kunnen vervullen. Hierdoor ben ik nog vaardiger geworden in het plannen en organiseren, en besefte ik dat ik er ook andere ambitieuze, multi-getalenteerde moeders mee wilde helpen.

Dionne Kathleen.com is hierdoor gegroeid van een simpele blog naar een platform dat handige resources biedt die jou moeten gaan begeleiden bij het creëren van focus en overzicht in jouw day to day. Zo kun je met die gewonnen tijd meer leven vanuit wat jij wil, in plaats van wat je moet.

Met een online magazine die vol staat met bruikbare en inspirerende artikelen, een shop met handige producten voor planning en organisatie, en een DIY School, heeft Dionnekathleen.com alle tools die jij nodig hebt om je day to day inzichtelijk te maken en een basis voor je passie te creëren, de DIY manier.

Kortom, Ben jij een drukke, multi-getalenteerde moeder die meer wil gaan leven vanuit je passie? Maar mis je de focus en het overzicht en de inzichten om dit waar te kunnen maken? Been there, done that en ik ga jou helpen! Klik hier voor alle services.

T-V-N (Toedels Voor Nu)

over dionne kathleen

Als jij alles uit jouw leven wilt halen en de beste versie van jezelf wilt zijn, dan ben je in goed gezelschap. Dat wil ik namelijk ook.

CLICK FOR THE FACE BEHIND THE BIZ

Ik ben een drukke moeder met meerdere talenten, uiteenlopende interesses, heel veel fantasie, grote dromen, creatieve vaardigheden en een gezonde dosis ambitie. Maar wat al deze eigenschappen zo bijzonder maakt, is dat ik er ook graag anderen mee help.

Als ik niet aan gave projecten werk, besteed ik 40 uur per week als Inspecteur Brandveiligheid bij de Brandweer. Mijn privé leven vindt plaats in Rotterdam, waar ik vaak op het internet surf, heel graag dans op keiharde Reggae muziek, zwarte koffie met een vleugje kaneel drink, en naar films en series over superhelden kijk.
Ik deel al mijn blijdschap met mijn knappe man en onze twee pracht kinderen.

CLICK FOR TOO MUCH INFO...

Toen ik nog kind was, fantaseerde en ontwierp ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook graag korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) niet zulke lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken/verzinnen/ontwerpen, hoe je het ook wilt noemen.
Nu ik ouder en  wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp ik kleine vieringen. Maar, ik bedenk ook nieuwe manieren om mijn leven minder hectisch te maken. Daarnaast doe ik aan interieur styling voor kleine budgetten. En alsof dat niet genoeg is, “ontwerp” ik Zumba lessen.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik heb mijn studie zonder een tussenpauze vervolgd aan de TU te Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  niet af kunnen ronden,  mijn geld was op. Wil je meer weten over mijn studieachtergrond of werkervaring? Bekijk dan mijn Curriculum Vitae. Meer geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.