HI

IK BEN DIONNE

Ontwerper. Carrièrevrouw. Sometime Blogger. Moeder.

Creative Superhero voor busy Rockmoms

...I PUT THE CREATIVE IN MOMLIFE...

dionne kathleen

OVER DIONNE KATHLEEN

Haaaiii, (zo zeg ik dus hoi op z’n Rotterdams) Ik ben Dionne Kathleen, maar ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Al jaren ben ik getrouwd met mijn knappe man, en sinds 2012 ben ik moeder (van inmiddels drie kids). Daarnaast maak ik voltijd carrière bij de Brandweer.

In 2015 besloot ik, na jaren als freelancer te hebben gewerkt, naast mijn carrière, officieel te gaan ondernemen vanuit mijn passie. Ik startte mijn eigen ontwerpbureau.

Met de extra (officiële) onderneming werd mijn leven een stuk drukker. Ik moest manieren vinden om weer grip te hebben op mijn mom life.
Als uitlaatklep begon ik te bloggen (I know, nóg een onderneming).

Om niet helemaal crazy te worden , heb ik mijn ontwerpbureau en mama blog, (online) gecombineerd tot Dionnekathleen.com. Een platform en community voor ambitieuze en drukke moeders die op zoek zijn naar één plek voor inspiratie, motivatie, creatieve oplossingen en custom lifestyle artikelen die passen bij hun busy mom life.

BACKGROUND >>

Toen ik nog kind was, fantaseerde ik veel en ontwierp ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook vaak korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) totaal niet lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken, verzinnen, ontwerpen, of hoe je het ook noemen wilt.

Nu ik ouder en wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp en bedenk ik nog steeds van alles en nog wat.

Zo werk ik aan tools voor planning en organisatie, help ik anderen graag met de styling van hun celebrations, bedenk ik nieuwe danspasjes (voor als ik ooit nog eens Zumba ga geven) en gooi ik om de zoveel tijd het interieur van ons huis om. Waar ik ook mee bezig ben, creativiteit staat op nummer 1.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik heb mijn studie daarna zonder een tussenpauze vervolgd aan de TU te Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  (nog) niet afgerond, maar het staat nog zeker op mijn bucket list! (eerst even winnen in de mom life)

Wil je, na dit alles nog meer weten? Kijk dan hier. Meer geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.

DIONNE KATHLEEN BASc. | BOUWKUNDIG INGENIEUR +
MULTI-DISCIPLINAIR ONTWERPER

Korianderstraat 35 9391 SG  HOOGVLIET-RT
T: +31 6 1993 7757
E: dionne@dionnekathleen.com
KVK: 64004260 | BTW: 15695876B01