OVER DIONNE KATHLEEN

OH, HAAAIII…

Je wilt dus alles weten over Dionne Kathleen. Here it goes: Haaaiii, (zo zeg je dus hoi op z’n Rotterdams) Ik ben Dionne Kathleen, maar ik luister ook als je Di, Didi, Bay, of Mama zegt. Ik ben een Caribische vrouw geboren in de jaren ’80 en afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur. Sinds vijf jaar ben ik ook moeder en ik heb een voltijd carrière. En nu, Last but definitely not least; ik ontwerp toffe huizen voor gezellige gezinnen, “on the side”.
Omdat ik van al deze rollen dagelijks een kick krijg, heb ik besloten erover te bloggen.

Want, ik heb het niet druk genoeg, toch?

OVER DIONNE KATHLEEN, DE BLOG

Je wilt vast weten over dionne kathleen, de blog, anders zou je hier niet zijn. Here it goes: Ik ben begonnen met bloggen omdat ik andere drukke en ambitieuze mama’s wil inspireren en motiveren om alles uit hún leven te halen, zoals ik dat ook bij mezelf doe.
Ik ben nu gelukkiger omdat ik naast moederschap en het gezinsleven kan doen waar ik als vrouw blij van word. In mijn blog deel ik een beetje van alles dat mij maakt tot de moeder en vrouw die ik vandaag de dag ben. Maar, omdat ik ook erg lang heb gestudeerd om Bouwkundig Ingenieur te worden (en omdat ontwerpen mijn passie is), heb ik het afentoe ook over design en over het ontwerpen als “side hustle”, so bear with me.

CLICK FOR TOO MUCH INFO...

Toen ik nog kind was, fantaseerde en ontwierp ik graag. Soms was het alleen kinderachtige architectuur. Maar, ik werd er in ieder geval erg blij van. In die dagen, schreef ik ook graag korte verhalen, of bedacht en maakte ik (achteraf gebleken) niet zulke lekkere recepten. Wat ik ook deed, het had altijd te maken met bedenken/verzinnen/ontwerpen, hoe je het ook wilt noemen.
Nu ik ouder en  wijzer ben, werk ik nog steeds aan (gelukkig) betere recepten en ontwerp ik kleine vieringen. Maar, ik bedenk ook nieuwe manieren om mijn leven minder hectisch te maken. Daarnaast doe ik aan interieur styling voor kleine budgetten. En alsof dat niet genoeg is, “ontwerp” ik Zumba lessen.

STUDIE

In 2008 ben ik op afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur (HBO) aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Ik heb mijn studie zonder een tussenpauze vervolgd aan de TU te Delft, faculteit Architecture, Urbanism and Building Science. De Master heb ik  niet af kunnen ronden,  mijn geld was op. Wil je meer weten over mijn studieachtergrond of werkervaring? Bekijk dan mijn Curricuum Vitae. Meer geïnteresseerd in wat ik met mijn ontwerpskills doe? Kijk dan hier.

OVER DIONNE KATHLEEN, DE VROUW

Ik ben een drukke moeder met heel veel fantasie, grote dromen, creatieve vaardigheden en een gezonde dosis ambitie. Maar wat al deze rollen zo bijzonder maakt, is dat ik er ook graag anderen mee help.

Als ik niet aan gave projecten werk, besteed ik 40 uur per week als Inspecteur Brandveiligheid bij de Brandweer. Mijn privé leven vindt plaats in Rotterdam, waar ik vaak op het internet surf, heel graag dans op keiharde Reggae muziek, zwarte koffie met een vleugje kaneel drink, en naar films en series over superhelden kijk.
Ik deel al mijn blijdschap met mijn knappe man en onze twee pracht kinderen.

over dionne kathleen

Als jij alles uit jouw leven wilt halen en de beste versie van jezelf wilt zijn, dan ben je in goed gezelschap. Dat wil ik namelijk ook.

SKILLED AT

Autodesk Autocad 95%
Adobe Photoshop 75%
Adobe Illustrator 65%

SPECIALIZED IN

Building Design 99%
Interior Design 85%
Visual Branding 70%

WORKING ON

Sketching By Hand 50%
Sketchup Pro 45%
Adobe InDesign 35%

WANT TO LEARN

Photography 3%
Html 0.5%
Build an app 0%