DE BRAND IDENTITY VAN STUDIO 2012

Er is een tijd geweest dat mijn ontwerpstudio helemaal los stond van mijn blog. Deze had dan ook een hele andere uitstraling. Kijk mee naar de brand identity van Studio 2012

KENMERKEN VAN DE VISUELE IDENTITEIT VAN STUDIO 2012

TOEPASSING

PRINT + DIGITAAL

UITVOERING

MATERIAAL

EXTRA'S

CALL TO
ACTION

DOELGROEP

VROUWELIJK

PRIJSKLASSE

€€€€€

DE BRAND IDENTITY VAN STUDIO 2012

Er is een tijd geweest dat roze helemaal mijn ding was. Als moeder van twee meisjes (en een jongen) is dat misschien wel handig. Hoe dan ook, ik was dus helemaal verliefd op roze en wilde dat terug laten komen in de brand identity van Studio 2012. Het moest alleen wat moderner ogen dan de meeste producten die roze zijn.

ONTWERP

In overleg met mijn man, besloten wij een gevouwen kaart te nemen, omdat we dat bij Carah ook hadden gedaan. Op de één of andere manier zijn de kaartjes van de meiden nét dat beetje extra.

Nadat mijn zussen een gender reveal voor ons hadden geregeld, zijn we direct op zoek gegaan naar namen. Niets voldeed aan de zware eisen. Wij hadden immers al twee kinderen met aparte namen.

Toen de keuze was gevallen op Avae Marie, ben ik op zoek gegaan naar een lettertype die eer zou doen aan haar naam. Ons keus is gevallen op deze. De rest van het geboortekaartje zou daar omheen gebouwd worden.