portfolio service cards

>> POSTKAARTEN

Wie houdt er nou niet van een kaartje? Verjaardagskaart, Uitnodigingskaart, Geboortekaart, Gewoon een Kaart, enzovoorts. Je kunt het niet zo gek bedenken en ik ontwerp er één voor je. Wat hier zo leuk aan is, je hebt iets uniek, zonder er zelf maar wat voor te doen! Check mijn verzameling en laten we meteen samenwerken!

letterheads

>> STATIONERY

Brieven en  berichtjes per post sturen is een beetje uit de mode, is de stelling. En wat dacht je dan van een standaard c.v. voor een baan die je echt wilt? Daar begin je toch niet aan? Maar wij Toffe Mama’s volgen de trends gelukkig niet echt hè? Cause we got’ our own style! En wat is stylisher dan eigen stationery? Weet je wel, custom briefpapier, een gepersonaliseerd c.v. of toffe planner pagina’s? Hier in de portfolio kun je zien hoe ik andere coole mama’s aan gepersonaliseerde stationery heb geholpen.

brand identity

>> HUISSTIJLEN

In my Opinion, moet iedereen een passie of hobby hebben. Maar wat nou als je daar ook centen mee gaat verdienen? Win-win! Bij elk vorm van een bedrijf, hoort dan ook herkenbaarheid. Een huisstijl, dus. Check wat ik heb gedaan voor al die ondernemende mama’s die jou voor zijn gegaan!

houseplans

>> PLATTEGROND ONTWERP

In een niet zo ver verleden heb ik bouwkunde en architectuur gestudeerd, omdat dat mijn passie is. Door allemaal gekke omstandigheden ben ik me meer gaan verdiepen in het grafisch ontwerpen en doe daar sindsdien veel meer mee. Maar ik kan nog altijd je droomhuis ontwerpen. ‘Cause I love to see dreams come true! Al mijn werk en collabo’s zie je hier.

portfolio studio dionne kathleen

Mijn portfolio is multi-disciplinair (gewoon een fancy woord voor van alles en nog wat) omdat mijn ontwerpskill dat ook is. En, als je cravings hebt voor awesome design, I’m your girl!
Dit is waar ik met een big smile aan werk:

Postkaart Ontwerp
Stationery Ontwerp
Huisstijl Ontwerp
Plattegrond Ontwerp

Dit portfolio is met veel liefde in elkaar gezet en alleen de allertofste designs zijn er te vinden.

Ben je enthousiast en wil je ook zo een custom ontwerp?

Let’s have coffee and create something Awesome!
Ik heb trouwens ook kant-en-klare Goodies in de aanbieding, check de shop even.
Wil je weten waar ik inspired van raak? Kijk dan hier.


PREFER HUMAN CONTACT?

>> 0619937757

PHONE SERVICE HOURS

WITH DIONNE

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 11.00 – 17.30
Woensdag – 11.00 – 17.30
Donderdag – 11.00 – 17.30
Vrijdag – 11.00 – 17.30
Zaterdag – 12.00 – 16.30
Zondag – Gesloten

CONTACT INFORMATION

STUDIO DIONNE KATHLEEN

Korianderstraat 35 9193 SG  HOOGVLIET-RT
T: (0031) 6 1993 7757 | E: dionne@dionnekathleen.com
www.dionnekathleen.com | fb | insta
KVK: 64004260 | BTW: 15695876B01