DEZE SERVICES ZIJN VOOR JOU ALS

Je een drukke moeder bent
Je waarde hecht aan alle momenten in je leven, dus ook het avondeten
Je blijvende indrukken belangrijk vindt
Je graag je identiteit en persoonlijkheid toont
Je jouw presentatie (personal brand) en die van je gezin belangrijk vindt

 

HET PROBLEEM

“Je holt als een gek een winkel in en grijpt naar de eerste de beste pakket waar 12 uitnodigingen in zitten. Deze uitnodigingen zijn niet helemaal waar je naar op zoek bent, en ook al zit je onder het zweet en hijg je alsof je net een marathon hebt gelopen, is het overduidelijk dat je niet je best hebt gedaan. Die gedachte popt in je hoofd, maar je rekent af en holt naar huis om de uitnodigingen te schrijven én te koken.

Eenmaal thuis, grijp je naar de spullen om de bekende go-to meal te bereiden voor je gezin. Het is al de derde keer in twee weken en terwijl je kookt, probeer je jezelf te overtuigen dat het allemaal niet uitmaakt. Dat het niet erg is dat de kant-en-klare uitnodigingen die door iedereen gebruikt worden, ook bij jou beland zijn. Dat het niet erg is dat je door tijd tekort je gezin weer eens hetzelfde voorschotelt.”

Herkenbaar? Dat dacht ik al..

je bent een beetje andersJe bent een drukke moeder, maar ondanks de drukte wil je blijvende indrukken achterlaten en jouw persoonlijkheid en de identiteit van jou en jouw gezin laten shinen op de momenten die ertoe doen. Je grijpt alleen altijd naar gehaaste, basic en simpelweg saaie middelen en oplossingen voor de momenten en situaties die jouw momlife bijzonder en fun horen te maken.

Want, wanneer kan jij, naast je dagelijkse moetjes, ook nog de stad of het internet  af zoeken voor unieke details?  Wanneer heb je tijd om op verschillende platformen op zoek te gaan naar inspiratie?

Know what? Dat hoeft ook helemaal niet!

Ik heb één online plek te gecreëerd waar drukke moeders terecht kunnen voor (momlife)inspiratie en de kleine details die het leven nét dat tikkeltje extra geven.

Je surft nu naar één site en je hebt alles bij de hand om jouw personal brand om te toveren van the MOM-way naar the WOW-way.

En dat is helemaal oké! Dat ben ik namelijk ook. En, het is eigenlijk alleen maar goed. Je wilt toch niet opgaan in die hele “ik ben een moeder” cliché? Want goed voor de dag komen en “the total package” zijn voor funky moms, zoals jij en ik, ondanks alle drukte nou eenmaal belangrijke dingen.

En dan heb ik het niet over hoe “stylish” je eruit ziet, maar vooral over de kleine details.
Weet je wel; wat nieuws en lekkers op tafel zetten, een visitekaart die je afgeeft aan nieuwe momfriends, een c.v. met een unieke uitstraling voor die ene baan die je graag wilt, en natuurlijk ook de allerleukste uitnodigingen en kaarten voor al die speciale momenten uit je leven en dat van je gezin. Een indruk achterlaten zal je! (wanneer je daar tijd voor maakt, ofcourse)

Maar, hoe tof zou het zijn, als jij als drukke mama, niet meer na hoeft te denken over de tijd die je moet investeren in originaliteit en creativiteit? Hoe tof zou het zijn als je niet meer land, zee en internet af hoeft te reizen om die kleine details te vinden die jouw persoonlijkheid doen shinen.

Als je jezelf hierin herkent, dan zit je bij Dionne Kathleen Creative op de goede plek! Cause It’s my Mission to sprinkle some personality on your Busy Mom Life!

Sounds Wonderful toch? Daarom heb ik één online plek te gecreëerd waar drukke, maar funky moeders terecht kunnen voor creatieve inspiratie en de little details die het leven nét dat beetje extra geven.
Kortom, Dionne Kathleen Creative is hét platform voor al het creatiefs dat het beeld van jouw leven omtovert van Mom-Life naar Wow-Life..

 

After All, Why Blend In, When you can Stand Out!

dionne kathleen signature

>> MORE ABOUT THE SERVICES

DIONNE KATHLEEN CREATIVE SHOP

In de shop vind je digitale of geprinte drukwerk, zoals: originele kaarten voor alle gelegenheden, stationery (persoonlijke of zakelijke briefpapier) en awesome templates voor verschillende toepassingen en lifestyle projecten. Je kunt hier ook terecht voor een grote verzameling van unieke werkplek- en planning accessoires en lifestyle artikelen, speciaal voor drukke moeders, zoals jij. >> Visit The Shop


ACCORDING TO DI BLOG

The blog is mijn uitlaatklep en dient als een bron van inspiratie en (h)erkenning voor moeders. Ik deel mijn leven, verzamelde inspiratie en geef (als ervaringsdeskundige) advies waar je wat mee kan. Weet je niet wat je vanavond moet eten? Weer geen idee voor een uitstapje met de kids? Of wil je eindelijk gaan starten met je mombusiness naast je gezin? Ik heb voor elke moeder wel een verhaal. >> Visit My Blog


STUDIO 2012

Alle kaarten, stationery en awesome templates die in The Shop verkocht worden zijn afkomstig van Studio 2012. Studio 2012 by Dionne Kathleen is een multidisciplinair ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van Graphic Communication Tools. Dit is alles waarmee je een boodschap wilt communiceren, geprint óf digitaal. Op zoek naar maatwerk goodies? >> Visit Studio 2012

Wat je ook zoekt, Dionnekathleen.com is hét platform voor extra inspiratie en creativiteit in je momlife.

ENTHOUSIAST?

Dus, wil jij als drukke moeder, ondanks een tekort aan tijd en inspiratie, bij bijzondere momenten een blijvende indruk achterlaten? Wil je anderen het gevoel geven je best te hebben gedaan? Wil je een unieke stempel drukken op je busy mom life? Ik kan jou helpen…  >> Neem Contact Op!