Struggle jij met je momlife?

Denk jij niet genoeg kennis en skills te hebben om uit die struggles te komen?
Of het nou een tekort aan tijd is, je financiën, de opvoeding van je kids, een body dat maar niet aan jouw verwachtingen voldoet, of zelfs het huis dat nooit schoon is. Geloof me girlfriend, je bent niet de enige en een oplossing bestaat!

Hi, Ik ben Di, “that multipotential mom” en ik heb genoeg momlife struggles. Maar wat ik ook heb, is veel ervaring, kennis en een brede skillset die ik inzet om mijn struggles dagelijks te overkomen. En omdat ik zo leuk ben heb ik ze omgetoverd in services. Ik schrijf openly en humoristically, en ik creëer awesome resources om jou met jouw struggles te helpen.

…Dit platform is met een simpele missie gemaakt – om al mijn ervaringen, know-how en skills op één plek samen te brengen, zodat ik ze gemakkelijk kan delen met jou, de busy momma die haar beste leven wil leiden…

services dionne kathleen

THAT MULTIPOTENTIAL MOM

Een multipotentialite is iemand met superveel interesses, doelen en skills. Het is iemand die nooit echt een specialist zal worden omdat hij/zij vaak te snel geïnteresseerd raakt in een ander onderwerp voordat hij/zij genoeg diepgang heeft verkregen in de huidige interesse. Multipotentialites voelen ook vaak dat ze niet “erbij horen”, simpelweg omdat ze nooit een duidelijke richting kunnen kiezen, zoals de maatschappij dat aangeeft.

Ik ben ook een multipotentialite. Ik heb heel veel interesses, heel veel skills en nog altijd heel veel doelen. Omdat je (vooral in business en online)  gepusht wordt om een nichte te kiezen, was het voor mij ontzettend moeilijk om een keuze te maken. Sterker nog het was f**king moeilijk om te achterhalen wie mijn ideale doelgroep is. Want ben ik de designer die op zoek ik naar werk? Of ben ik de moeder die vertelt over haar struggles? Ben ik de zumba instructrice die nieuwe choreografieën aan het bedenken is? Of ben ik de webshop eigenaar die een zakcentje probeert te verdienen?

Voor wie schrijf ik? Aan wie wil ik verkopen? Wie wil ik enthousiasmeren, inspireren of motiveren? Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het op dit moment al duidelijk is. Dus ik besloot er maar voor te gaan en toch al mijn interesses, skills en kennis op één plek te bundelen. Want ik ben het totaal niet eens met het feit dat we ons in één hok moeten plaatsen.

Dus mijn start here page is vooral gemaakt met het doel jou te vertellen wat je hier allemaal kunt vinden en wat ik allemaal voor jou kan betekenen.

 

Is het hierna nog steeds niet duidelijk? No worries, ik lees mijn mails, schrijf me! dionne@dionnekathleen.com

MIJN SLANG

MOMLIFE

Het leven van een moeder. Moeders zijn net octopussen en moeten heel veel ballen hoog houden, dus een momlife is echt niet te vergelijken met het leven van een vader of zelfs een vrouw die (nog) geen kinderen heeft.

MULTIPOTENTIALITE

Een multi-getalenteerd persoon. Iemand die vol passie meerdere talenten achtervolgt.

SEIZOEN

Een periode in je leven met een specifiek eigenschap die veel terugkomt. Zoals bijvoorbeeld een seizoen van blut zijn, of een seizoen van succes.

STRUGGLE

Hetgeen waarmee je strijd. Je strijdt bijvoorbeeld met het opvoeden van je kids. Dat is dan je struggle.

SHIZZLE

Zooi. Sh*t.

HANDIGE ON-SITE LINKS

WANT MORE? LET ME SLIDE IN YOUR INBOX