Studio Dionne Kathleen is een verzamel platform voor drukke moeders die op één plek terecht kunnen voor originele en funky creative services. Om al die awesome services van Studio Dionne Kathleen overzichtelijker te maken, heb ik een sitemap ontworpen. Klik op de afbeelding om deze te downloaden.

SITEMAP

sitemap

DE SERVICES

HOUSEPLANS

GREETING CARDS

BRAND IDENTITY

STATIONERY

WHY

In een ver verleden heb ik het mezelf zo moeilijk gemaakt door naast mijn full-time baan nog  twee ondernemingen te hebben.. Bloggen én Ontwerpen. Studio Dionne Kathleen is uiteindelijk ontstaan toen ik de mamablog en studio heb samengevoegd tot één online plek.

Als Drukke Funky Mama,  kun je hier terecht als je bijvoorbeeld geen inspiratie hebt voor het avondeten, of wilt weten hoe je om moet gaan met bepaalde moeilijke situaties in je drukke leven.

Daarnaast is dit ook dé plek waar je unieke kaarten, uitnodigingen en andere digitale of geprinte ontwerpen kunt bestellen of laten maken. Alle maatwerk ontwerpen worden verzorgd door Yours Truly. Mijn ontwerpstudio is gespecialiseerd in multi-disciplinair ontwerp. Als in-house designer creëer ik ook kant-en klare design Goodies voor The Shop.

Samengevat, je bent hier aan het goede adres voor de volgende awesome services:

Inspiratie voor dagelijkse uitdagingen in je drukke leven (blog),

Ontwerpen voor de bijzondere momenten uit je leven (custom designs + shop)

Brand Identity Pakketten om je hobby of bedrijf herkenbaar te maken (custom designs),

En last, but not least, verzorgt The Studio nog altijd het ontwerp van je droomhuis.

Snap je nou waarom er een sitemap nodig was om dit alles in kaart te brengen?

 

dionne kathleen signature