Start here

Hi There…

start here for an overview of the services

Hi, Ik ben Di, “that multipotential mom” en ik heb genoeg momlife struggles. Maar wat ik ook heb, is veel ervaring, kennis en een brede skillset die ik inzet om mijn struggles dagelijks te overkomen. En omdat ik zo leuk ben heb ik ze omgetoverd in services. Ik schrijf openly en humoristically, en ik creëer awesome resources om jou met jouw struggles te helpen.

Denk jij niet genoeg kennis en skills te hebben om uit de shizzle te komen?
Of het nou een tekort aan tijd is, je financiën, de opvoeding van je kids, een body dat maar niet aan jouw verwachtingen voldoet, of zelfs het huis dat nooit schoon is. Geloof me girlfriend, je bent niet de enige en een oplossing bestaat! En, deze page, is de verzamelpunt om meteen bij de juiste service uit te komen. So, let’s start here!

dionne kathleen signature

…Dit platform is met één simpele missie gemaakt – om al mijn ervaring, know-how en skills op één plek samen te brengen, zodat ik ze gemakkelijk kan delen met jou, de busy momma die haar beste leven wil leiden…

UNDERSTAND MY SLANG

MOMLIFE

Het leven van een moeder. Moeders zijn net octopussen en moeten heel veel ballen hoog houden, dus een momlife is echt niet te vergelijken met het leven van een vader of zelfs een vrouw die (nog) geen kinderen heeft.

MULTIPOTENTIALITE

Een multi-getalenteerd persoon. Iemand die vol passie meerdere talenten achtervolgt.

SEIZOEN

Een periode in je leven met een specifiek eigenschap die veel terugkomt. Zoals bijvoorbeeld een seizoen van blut zijn, of een seizoen van succes.

STRUGGLE

Hetgeen waarmee je strijd. Je strijdt bijvoorbeeld met het opvoeden van je kids. Dat is dan je struggle.

SHIZZLE

Zooi. Sh*t.

THESE KIDS

Mijn kinderen, wanneer ze vervelend zijn.

MR. HUSBAND

Mijn man, meneer Eis Bos.